Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                               
 Πειραιάς, 30.8.2013. 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Κε ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ  ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ; 

Σήμερα το πρωί  ο κ. Δήμαρχος έστειλε στην παραλία ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ ιδιωτικό συνεργείο για την αποξήλωση κτισμάτων που βρίσκονται στο νότιο άκρο αυτής, έχοντας κινητοποιήσει παράλληλα τον Ταξίαρχο της ΕΛΑΣ, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου και δύο αντιδημάρχους, ένα μηχανικό (κ.Ρέππας) και ένα δικηγόρο (κ.Αγγελόπουλος).
Ακολουθώντας μία εντελώς παράνομη διαδικασία, ήτοι χωρίς την παρουσία Εισαγγελέα, χωρίς την έκδοση πρωτοκόλλου  κατεδάφισης, χωρίς τη συμμετοχή  της κατά νόμο αρμόδιας Υπηρεσία Δόμησης  του  Δήμου Πειραιά , αλλά με ιδιωτικό συνεργείο που προφανώς πληρώνεται από το Δήμο και ενώ εκκρεμεί η συζήτηση της ένστασης ενώπιον του ΣΥΠΟΘΑ, η οποία έχει οριστεί για την 16ηΣεπτεμβρίου αλλά και χωρίς προηγούμενη νόμιμη κοινοποίηση  με γνωστοποίηση της ημέρας κατεδάφισης.
Παράλληλα κλήθηκαν και δύο διμοιρίες ΜΑΤ, οι οποίες παρακολουθούσαν την όλη διαδικασία με αντιασφυξιογόνες μάσκες, έτοιμες να κάνουν τα «δέοντα» κατά  των πολιτών του Πειραιά.
Ο κ. Δήμαρχος ακολουθεί ένα δικό του κώδικα,  αγνοώντας νόμους και διαδικασίες  και επιλέγοντας εναντίον ποιών θα επιτεθεί. Συνήθως  «εχθροί» του είναι οι κάτοικοι αυτής της πόλης.
Δυστυχώς σε αυτές τις ενέργειες  πλαισιώνεται από ανθρώπους που  λόγω της θέσης τους αλλά και της  επαγγελματικής τους ενασχόλησης δεν  δικαιολογούνται να κάνουν τέτοια ολισθήματα.
Με μεγάλη αυτοπεποίθηση και έπαρση προσπαθεί να πείσει  τον πειραϊκό λαό ότι βάζει τέλος στην παρανομία στην πόλη, ενώ οι πάντες καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για κλασική μανιάτικη βεντέτα, που πίσω της κρύβονται μεγάλα συμφέροντα.
Ωστόσο είμαστε αναγκασμένοι να επανέλθουμε στα (βασανιστικά για τον ίδιο και γι’ αυτό αναπάντητα) ερωτήματά μας:
-Πότε κε Δήμαρχε θα ασχοληθείτε  με τη βόρεια πλευρά της  ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ αλλά και με τις  παρανομίες στα ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ;
-Πότε κε Δήμαρχε  θα μας πληροφορήσετε για τον  τρόπο ηλεκτροδότησης και υδροδότησης  των επιχειρήσεων στις δύο παραλίες, διότι αυτό που εμείς γνωρίζουμε είναι ότι ο Δήμος τους παρέχει φώς και νερό.
Σας  προκαλούμε να μας διαψεύσετε.
-Πότε κε Δήμαρχε  θα ασχοληθείτε με τις παράγκες  στο Τουρκολίμανο (για τις οποίες συνέχεια και εσείς και οι αντιδήμαρχοί σας ,αλλά και όλοι οι δημοτικοί σας σύμβουλοι παρέχετε διαρκώς αναστολές κατεδάφισης);
-Πότε κε  Δήμαρχε θα καθαρίσετε την πόλη από τα αυθαίρετα κτίσματα και αυθαίρετες επεκτάσεις  και μάλιστα εμπορικής φύσεως, δηλ. παρανομίες από τις οποίες κάποιοι κερδίζουν αρκετά χρήματα;
-Για ποιο λόγο κε  Δήμαρχε στοχοποείτε συγκεκριμένους  συλλόγους, σε συγκεκριμένα σημεία  της πόλης, ενώ σε κάθε ευκαιρία  στηρίζετε και χρηματοδοτείτε  συλλόγους που δεν έχουν να  παρουσιάσουν κάποιο ιδιαίτερο έργο, αλλά το μεγάλο προσόν τους είναι ότι είναι φίλα προσκείμενοι σε εσάς και σαφώς υπό τον έλεγχό σας.
Είσαστε υποχρεωμένος να απαντήσετε, όχι μόνο στο «ΛΙΜΑΝΙ  ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ»-που είναι η μοναδική με συνεχή (15ετή) παρουσία συλλογικότητα  στην πόλη μας  και δεν είναι μία «ομάδα», όπως σας βολεύει να υποστηρίζετε, προσπαθώντας με διακαή πόθο να την υποβαθμίσετε  για προφανείς σκοπούς-αλλά και σε όλο τον πειραϊκό λαό.
Γιατί κε  Δήμαρχε κρύβεστε και δεν απαντάτε στο ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΣΥΔΟΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΑΣ, ενώ απ’το γραφείο επικοινωνίας σας, στέλνονται «απαντήσεις» με στρεβλό περιεχόμενο και απόκρυψης των πτυχών των καταγγελιών μας, που είναι για εσάς ενοχλητικές;
Η σιωπή σας , σας εκθέτει  ακόμη περισσότερο.
«ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ  ΑΓΩΝΙΑΣ»

ΠΕΙΡΑΙΚΟ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ
Δημαρχείο Πειραιά 5ος όροφος, Τηλ: 2104194252-3 Φαξ: 210.4194251,

Δεν υπάρχουν σχόλια: