Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας»---«Πειραιάς για Όλους» : Για την ενημέρωσή σας, το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του Νίκου Μπελαβίλα ****Τετάρτη 22 Μαΐου ► Debate στον Real fm (97,8) και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου│10:00 ► Επισκέψεις σε Υπηρεσίες του Δήμου│12:30 ► Περπατάμε στην Καλλίπολη│Συζητάμε στο Καφενείο Αγγ. Κουκάρα│ 18:30 - 20:30 ****Πέμπτη 23 Μαΐου ► Συνέντευξη στον News 24/7 (86,6 στα FM) και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή│11:30-12:00 ► Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ και βόλτα σε Πιάτσες Taxi│ 13:30 - 15:00 ► Ομιλία Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια│Πλατεία Λεγάκη (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου)│19:00 - 21:00 ****Παρασκευή 24 Μαΐου ► Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά│08:15 ► Επίσκεψη στη Λαϊκή στα Καμίνια│10:00 - 11:00 ► Στην Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα│19:00 - 21:00 ****Σάββατο 25 Μαΐου ► Συνάντηση – Ενημέρωση υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων στο Εκλογικό Κέντρο #pireas4all│11:00 - 13:00.****

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς, η πόλη μας : Συνεχίζουμε μαζί τους αγώνες για τον Πειραιά που μας αξίζει και ονειρευόμαστε

Συνεχίζουμε μαζί τους αγώνες
για τον Πειραιά που μας αξίζει και ονειρευόμαστε
            Ευχαριστούμε τις\τους 14090 Πειραιώτισσες και Πειραιώτες που μας εμπιστεύτηκαν και με την ψήφο τους έκαναν το Λιμάνι της Αγωνίας ισχυρότερο, με ποσοστό 17%.  Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, από 1-9-2014, εκπροσωπείται με τέσσερις δημοτικούς συμβούλους, τον Θοδωρή Δρίτσα, τον Νίκο Αγγελόπουλο, τη Μαρία Σταθάκη και τη Βάνα Μελά. Στα Κοινοτικά Συμβούλια εκπροσωπείται με δύο κοινοτικούς συμβούλους στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα, την Ευαγγελία Γκούφα και τη Μαρία (Γωγώ) Γκίτζια, με την Αγγελική Τζωρτζάτου στη Β΄, τη  Μαρία Ζορμπαλά στη Γ΄, την Αναστασία Αγγελοπούλου στη Δ΄ και τη Μαρία Κατσαντώνη στην Ε΄.
Η δύναμη που μας δώσατε ενισχύει τον αγώνα μας ενάντια στα κάθε είδους συμφέροντα που λυμαίνονται την πόλη μας, σε εκείνους που επιχειρούν να ξεπουλήσουν το λιμάνι, διαλύουν την Δημόσια Υγεία και Παιδεία, οδηγούν χιλιάδες συμπολίτες μας στη φτώχεια και την ανεργία και σε εκείνους που εκμεταλλεύονται τα φίλαθλα αισθήματα για να προωθήσουν τα δικά τους  συμφέροντα.
     Δεσμευόμαστε ότι  - όπως με συνέπεια πράξαμε στα δεκαέξι χρόνια σταθερής παρουσίας μας - με σύμμαχο ΕΣΑΣ, στα δημοτικά και κοινοτικά συμβούλια, μα προπάντων στις γειτονιές  και στους δρόμους, στα μεγάλα και μικρά κινήματα, θα αντιταχθούμε στα σχέδιά τους, θα υπερασπιστούμε την πόλη μας και τα δικαιώματα των πολιτών ιδιαίτερα των πιο αδύναμων, τις παραμελημένες γειτονιές, τους ελεύθερους δημόσιους χώρους, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την ιστορία της.
Η επιλογή των πολιτών είναι απολύτως σεβαστή. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι σύντομα οι πολίτες θα αντιληφθούν το μέγεθος της υποσχεσιολογίας και τα πραγματικά κίνητρα των ετερόκλητων δυνάμεων που συνασπίστηκαν για τη νομή της εξουσίας στην πόλη μας.
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες που δοκιμάζονται από την ανθρωπιστική κρίση να σταθούν όρθιες\οι και να βρουν τη δύναμη να παλέψουν μαζί μας για έναν Πειραιά της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας, της εργασίας, της δημιουργίας και της παραγωγής, του πολιτισμού, του λαϊκού αθλητισμού και της ναυτοσύνης. Για μια πόλη που μας αξίζει και ονειρευόμαστε.
Συνεχίζουμε...
Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς, η πόλη μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: